Bliv medlem

Du kan enten blive betalende medlem og få opstillings- og stemmeret på vores generalforsamling eller blive gratis medlem ved at udfylde formularen nedenfor. Både betalende og gratismedlemmer har adgang til at bruge kalenderen, “Det sker på Langeland”.

Medlemskab af Vi Samler Enderne er gratis og giver adgang til en profil på hjemmesiden. Her får du overblik over alle de events, du opretter i kalenderen, når du er logget ind. Du får også adgang til at redigere i jeres underside, hvis du er webredaktør for en forening. Medlemskabet giver stemmeret til vores generalforsamling og kan fornys efter et år.
Hvis I gerne vil lægge events ind i kalenderen på vegne af en forening eller virksomhed, bør I overveje at bruge en enkelt officiel profil med foreningens eller virksomhedens mailadresse til dette. Så bliver alle jeres events samlet ét sted. God fornøjelse!
Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed samtykke til, at Vi Samler Enderne (Landsbyklyngen Langeland og Strynø) må opbevare og benytte medlemsoplysninger - herunder mailadresse, adresse og telefonnummer. Oplysningerne vil kun blive benyttet til foreningens aktiviteter.
Medlemskab af Vi Samler Enderne er gratis og gælder for et år. Når du melder dig ind, får du en profil på vores hjemmeside, som kun kan ses af dig selv og vores administratorer. Du kan løbende forny dit medlemskab ved at logge ind på hjemmesiden.
Personoplysninger videregives ikke til firmaer til markedsføring uden ekstra samtykke.
Af praktiske og administrative hensyn opbevarer foreningen medlemsoplysninger i en periode på op til 6 måneder efter, at dit medlemskab er udløbet. Da du kan forny medlemskabet ved at logge ind på siden, betyder det, at din profil og dine oplysninger bliver slettet, hvis du ikke har logget ind i et år - eller senest 18 måneder efter det seneste tidspunkt, hvor du har logget ind.
Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid slette din profil fra hjemmesiden eller bede en af vores administratorer om at gøre det via kontakt@visamlerenderne.dk.