Brugsanvisning

Vi har lavet en praktisk brugsanvisning til, hvordan du kan oprette en profil på siden og hvordan du kan tilføje arrangementer i kalenderen. Klik her for at hente den i pdf-format.

Opret dig som medlem af Vi Samler Enderne, hvis du ikke er det i forvejen

Gå ind på siden https://www.visamlerenderne.dk eller https://www.detskerpaalangeland.dk.

Klik på ”Bliv medlem” i menuen.

Udfyld indmeldingsskemaet og gem adgangskoden. Du skal bruge den sammen med din mailadresse, hvis du vil logge ind på siden senere.

Klik på den blå knap ”Bliv medlem”.

Du er nu medlem og kan oprette nye events. Hvis du ikke får adgang til din profil med det samme, kan du trykke på F5 på tastaturet for at opdatere siden.

Når du er logget ind på siden, har du adgang til flere menupunkter og en ekstra bjælke i toppen af siden. Begge dele giver adgang til ”bagsiden”, hvor du kan oprette og redigere steder og events.

Opret en ny event

Klik på ”Ny event” i den blå menu foroven. Du kan også vælge ”Ny event” i den lyseblå undermenu.

(Hvis du står i ”bagsiden”: Vælg Kalender -> Tilføj event i den sorte menu i venstre side.)

Indtast en overskrift. Skriv om arrangementet i den store tekstboks. Du kan indsætte billeder med knappen ”Tilføj medier” og bruge knapperne over boksen til at tilføje fed skrift (B), kursiveret skrift (I), højre- eller venstrestillede afsnit, links og andet.

Placering

Vælg, hvor eventen finder sted, under ”Placering”.

Tilmeldinger

Hvis man skal kunne tilmelde sig til din event, så sæt kryds ved ”Giv mulighed for at tilmelde sig” i boksen ”Tilmeldinger”. Du kan vælge

– om det er gratis eller koster penge at deltage,

– hvor mange ledige pladser du har,

– hvor mange pladser man skal kunne reservere ad gangen,

– hvornår man senest skal kunne tilmelde sig.

Tidspunkt

Vælg, hvornår eventen finder sted. Klik på felterne i boksen ”Hvornår?” og vælg datoen. Klik dernæst på felterne med tidsangivelser (00:00) og indtast de tidspunkter, hvor eventen begynder og afsluttes (ca.).

Kategori

Vælg en eller flere kategorier i boksen ”Eventkategorier”. Det viser, hvilken slags event du afholder.

Billede

Vælg et billede til eventen i boksen ”Udvalgt billede”. Du kan vælge et billede, der i forvejen er lagt ind på siden eller selv uploade et nyt, hvis du har et passende billede liggende på din computer. Det udvalgte billede bliver vist i oversigten på kalenderen.

Afslut med at klikke på den blå knap ”Udgiv” i højre side. Nu er eventen udgivet på siden!

Opret et nyt sted

Hvis stedet ikke fremgår af listen under ”Placering”, kan du tilføje et nyt sted. Mens du gør det, kan du gemme din event som kladde, så du senere kan vende tilbage til den. Klik på ”Gem kladde” under boksen ”Udgiv” i højre side.

Hold musmarkøren hen over ”Ny event” i den blå menu foroven og klik på undermenupunktet ”Nyt sted”.

(Hvis du står i ”bagsiden”: Klik på Kalender -> Steder -> Tilføj sted i den sorte menu i venstre side.)

Opret stedet på samme måde som en event og klik på den blå knap ”Udgiv”.

Derefter kan du gå ind på oversigten over dine events (”Profil” -> ”Rediger events”), klikke på kladden til eventen og vælge det nye sted fra listen.

Rediger en event

Log ind på siden. Du starter i oversigten over dine events. Hvis du er et andet sted på siden, kan du finde dine events ved at holde musmarkøren hen over menupunktet ”Profil” i den blå menu og vælge undermenupunktet ”Rediger events”.

Klik på den event, du vil redigere, tilføj ændringer og klik på knappen ”Opdatér Event” forneden.

Du kan også slette eventen ved at klikke på ”Slet”.

Hvis du vil kopiere eventen, kan du klikke på + (plustegnet) ved siden af eventens navn. Det kan være praktisk, hvis du holder en lignende event senere, da du så beholder alle informationer og kan nøjes med at ændre dato og tid.

Du kan kun redigere de steder og events, du selv har oprettet.

Opret en tilbagevendende event

Hvis du vil oprette en event, der finder sted flere gange, f.eks. fællesspisning hver mandag kl. 18 i december-januar, holder du musmarkøren hen over ”Ny event” i den blå menu foroven og klikker på undermenupunktet ”Gentaget event”.

(Hvis du står i ”bagsiden”: Klik på Kalender -> Tilbagevendende arrangementer -> Tilføj tilbagevendende arrangement i den sorte menu i venstre side.)

Find rundt!

Hvis du vil skifte mellem forsiden og ”bagsiden”, kan du klikke på ”Vi Samler Enderne” i den sorte bjælke foroven, når du er logget ind.

Log ud – og ind

Når du er færdig med at bruge siden, kan du logge ud med ”Log ud” i menuen.

Hvis du senere vil bruge siden igen, kan du logge ind med ”Log ind” i menuen samme sted.

God fornøjelse!