Copy right

4 retter og 4 vine

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
4. april 2020
18:30 - 23:00

Lokation
Generalen

Kategorier


Lørdag 4. april 2020 – kl. 18.30 afholdes en elegant aften på Generalen i samarbejde med Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg.
Vi holder den gastronomiske fane højt hævet med  fisk og skaldyr til denne aften. Vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige borde for at skabe en god stemning.  


Frisk stenbiderrogn  og salte rejer.
Reje bisque – soja – spinat – urter – hvedekerner.

Laks i løvstikke. 
Tørret Carl Johan Svampe – enebær – Dobbelt fløde.

Smør Bagt pighvar.  
rabarber – anis – forårs løg – ærter – kartoffelskum. 

4 på citrus. 
Rød grape & portvin – Citron panna cotta – “rød” chokolade & appelsin – Lime & mandler.

Tilmelding via hjemmesiden.