Børne kokkeskole i efterårsferien

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
18. oktober 2021 - 19. oktober 2021
12:00 - 20:00

Lokation
Generalen

Kategorier


d. 18 & 19 oktober på Generalen i Tranekær.

Kokkeskolen for børn og unge har til formål at prikke til børns naturlige lyst og nysgerrighed til gastronomiske udfoldelser, samt at give dem oplevelser som de kan dele med hele familien.
Konceptet er, at børn og unge i alderen fra 8 til 18 år mødes på Restaurant Generalen for at lære lidt mere om mad og smag samt arbejde i et rigtigt køkken end de normalt vil høre og lære i skolen.
Dette munder ud i en 3 retters efterårsmenu, med flotte dækket bord, som er produceret og klargjort af børene selv med kyndig vejledning af vores kokke.

Igennem hele forløbet er det årstidens og lokale råvarer der udgør størstedelen af ingredienserne. På dagen, vil de unge mennesker trylle både med råvare og med opdækningen til familiemiddagen.
Børnene vil nu være både tjenere og kokke for forældrene mens de stolt serverer og præsenterer den gourmet mad de i fællesskab har formået at få lavet på kursusset.
1 deltager inkl. undervisning og frokost/middag koster 150,-
For familie medlemmer der deltager i middagen efterfølgende er prisen 150,- pr. person og drikkevare tilkøbes ved siden af.

Børnene mødes kl. 11:45 på restaurant Generalen, hvor vi vil starte op fra kl. 12.00, og spisning foregår fra ca. kl. 17.00 hvor forældre og bedsteforældre vil dukke op.
Vi glæder os til en hyggelig efterårsferie!