Events - 29. september 2022

Vis oversigt (tabel) / Klik eller tryk på overskrifterne for at se mere om hver aktivitet

Dato/klokkeslætAktivitet
15. september 2022 - 14. oktober 2022
Hele dagen

Ann-Kerstina Nielsen, medindehaver af GALLERI NO 44 i Humble udstiller frem til efterårsferien i IT-værkstedet på biblioteket i Rudkøbing, Langeland.
Ann-Kerstina Nielsen er mest kendt som grafiker, men maler også akryl samt  laver keramik.
Det er hendes malerier af hunde som vises på udstillingen. De er malet på masonit og måler: 80x90cm
Har du lyst til at se mere af hendes kunstneriske arbejde kan du finde hende på Instagram som annkerstina _printmaker og annkerstina_clay samt på hjemmesiden: Galleri NO 44


Langeland Bibliotek, Østerport 5-7, 5900 Rudkøbing

Vis mere → Ann-Kerstinas hunde

29. september 2022
14:00 - 16:00


Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1A, 5900 Rudkøbing


29. september 2022
19:00 - 21:00
Jubilæumskoncert - sangskriverne vender tilbage med musik på biblioteket

Sangskriverne fortæller om deres første koncert siden coronaen lukkede ned:

“Sangskriverne er meget taknemmelige for samarbejdet med Langeland Bibliotek. Siden biblioteket i 2015 inviterede til et samarbejde om kulturelle initiativer har det dannet ramme om optræden af sangskrivere fra hele landet.

I efteråret 2020 planlagde vi at holde 5 års-jubilæum for at fejre samarbejdet, men som bekendt kom Covid-19 i vejen. Nu afholder vi så med 2 års forsinkelse jubilæet som indledning til en ny sæson med original musik. Og det forlyder at biblioteket foruden plads, KODA-penge, siddepladser, lydanlæg og forfriskelser vil invitere på kage til deltagere og optrædende.

Torsdag d. 29.9. starter vi med to navne der vil være velkendte for de fleste af tilhørerne fra de år hvor vi har afholdt bibliotekskoncerter.

Cinnabar Skies

Med deres finurlige og tænksomme sange. En trio bestående af Henni Starup, sang og klassisk guitar, Greg Harrison, recitation og percussion og Leif Kjøl, guitar og bas.

Et underligt mix. Men ikke desto mindre formår de at få det til at fungere. Musikken i sig selv har sine egne rødder, som spænder fra den græske melankoli over den engelske underfundighed, den amerikanske blues og tilbage til den danske rocks rødder, og så lige et drys af den lyriske folkemusik, som var kendetegnende fra tidligere tider.

Dr Rolf og Eminencerne

Henrik Baunkilde og Ole Rolf Lassen har de sidste 15 år spillet sammen i forskellige projekter – Drivtømmer, Dr Rolf og Kanylerne, Dr Rolf duo – og de har udviklet et næsten symbiotisk samarbejde om formidlingen af tekster og musik. Nu har de allieret sig med en ny stærk rytmegruppe: Henning Jonsen, som spiller bas, har rødder i reggaemusikken og Sonny Rosenquist, percussionist der kommer lige fra salsa-miljøet. Sammen lægger de en sikker bund under Henriks fabulerende, følsomme elguitar og Oles Rustne vokal”


Langeland Bibliotek, Østerport 5-7, 5900 Rudkøbing


“Det sker på Langeland” er en kalender for både fastboende og gæster på Langeland, Strynø og Siø. Den drives af frivillige i Vi Samler Enderne – Landsbyklyngen Langeland og Strynø. Du kan selv oprette events, enten som gæstebruger uden profil eller som medlem af Vi Samler Enderne.